Nog 3 weken te gaan: in voorbereiding

Zaterdag, 21 juli 2016

Precies vandaag over drie weken ga ik dan eindelijk naar India, voor de Save by Seva Foundation.

Ik heb af en toe zo’n onwerkelijk gevoel. Dat het zien van een tv-programma en een mailtje naar Kailash Satyarthi tot het oprichten van de Foundation en uitvoering van project Dageraad heeft geleid.

Inmiddels zijn we bijna 2,5 jaar verder en druk bezig met de voorbereidingen. Zonder de steun, inzet en overgave van Maureen Soochit, Ravish Gopal en Dinesh Binda zou dit project waarschijnlijk niet tot stand zijn gekomen. Het is mooi en bijzonder om te zien hoe een idee, een passie en missie is geworden van een heel team!

Op dit moment zijn we bezig met de laatste voorbereidingen; de onderzoeks- en behandelopzet, de psycho-educatie workshop, sponsorwerving, noem maar op.

Af en toe is het even puzzelen om dit allemaal in te passen naast werk, opleidingen en een sociaal leven. Soms heb ik het gevoel in een spagaat te zitten. Maar als ik denk aan de kinderen die ik in India heb ontmoet dan komt dat ene gevoel weer in m’n buik. Het voelt net als vlindertjes bij verliefdheid en besef ik dat alles meer dan de moeite waard is!

Liefs, Rishma
“Elk mens heeft recht op psychologische hulp!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *